Science Selective: gratis zak van 2kg of 3kg

Goede, uitgebalanceerde voeding is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van uw dier. Uw dier heeft verschillende soorten voedingsstoffen nodig: water, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen leveren energie en bouwstenen voor het lichaam. Een groot misverstand is dat goede voeding duur is. Het tegendeel is echter waar! Goede voeding verbetert de gezondheid waardoor u bespaart op ziektekosten. Door de hoogwaardige ingrediƫnten heeft uw dier per dag minder voeding nodig.

Science Selective van Supreme Petfoods is een uitgebalanceerde biksvoeding, speciaal samengesteld voor konijnen. Het bevat een probioticum dat de darmfunctie ondersteunt. De korrels hebben allemaal dezelfde samenstelling, zodat uw konijn niet kan selecteren. Veel biks bevat allerlei verschillende soorten korrels, waardoor uw konijn het lekkerste eruit kan selecteren. Hierdoor krijgt uw konijn niet alle benodigde voedingsstoffen binnen, wat de gezondheid van uw konijn kan schaden. De hoeveelheid biks die u kunt geven is afhankelijk van zijn gewicht. U mag ongeveer 2,5% van zijn lichaamsgewicht geven, voor een konijn van 2 kilogram (2000 gram) is dit 50 gram (2000 gram lichaamsgewicht * 2,5% = 50 gram biks).

Bij aanschaf van een zak Science Selective van 2kg of 3kg krijgt u nu tijdelijk een spaarkaart van Supreme Petfoods. Op de spaarkaart kunt u de streepjescodes plakken. Als u een volle spaarkaart inlevert bij uw dierenarts krijgt u een gratis zak Science Selective van 2kg of 3kg.

Science Selective is er in verschillende varianten:

  • Rabbit Junior: voor het jonge konijn van 4 tot 20 weken leeftijd.
  • Rabbit: voor het volwassen konijn van 20 weken tot 6 jaar leeftijd.
  • Rabbit Mature: voor het oudere konijn vanaf 6 jaar leeftijd.

Daarnaast heeft Science Selective ook uitgebalanceerde voeding voor cavia's, degoes, hamsters, muizen, ratten en fretten. Deze zijn ook verkrijgbaar bij uw dierenarts.