Prijsvraag

Samen beter! Met uw hulp…

Al bijna een jaar werken wij samen met twee collega dierenklinieken in de buurt. Onze drie klinieken, Dierenkliniek Buiten-Mere, Dierenkliniek Bommaart en Diergeneeskundig Centrum Almere, hebben allemaal een eigen identiteit, maar we delen een dagelijks doel. Dit is om elke dag weer de meest optimale zorg te kunnen leveren aan uw dier met aandacht voor u als baasje.

Niet alleen werken we samen, we vallen ook onder één management. Dit heeft voor zowel u als ons veel voordelen;

  • Door onderlinge uitwisseling van kennis en kunde blijven we allemaal op de hoogte van de laatste medische inzichten en technieken.
  • Meer flexibiliteit om aan uw wensen te kunnen voldoen; mocht één van de klinieken geen plek meer hebben dan kunt u waarschijnlijk bij een van de andere klinieken terecht.
  • Uitbreiding van onze services; elke kliniek heeft specifieke deelgebieden waar de dierenartsen zich speciaal op hebben toegelegd en hierdoor samen met de paraveterinairen meer dan gemiddeld kennis en ervaring hebben. Zo heeft de ene kliniek meer ervaring met vogels en exoten, de ander met laparoscopische chirurgie en de ander weer met diagnostische beeldvorming. Door deze samenwerking is dus ook ons aanbod aan zorg uitgebreider dan voorheen. Hierdoor kunnen wij u eerder doorverwijzen naar één van onze eigen klinieken in plaats van naar een grotere kliniek verder weg.

Het merendeel van de veranderingen die deze samenwerking heeft voortgebracht heeft zich achter de schermen plaatsgevonden. Nu zijn wij echter toe aan de volgende stap waar we uw hulp bij nodig hebben!


Om onze samenwerking te versterken zijn wij op zoek naar een mooie, creatieve, uitnodigende overkoepelende naam voor onze drie klinieken! Heeft u een briljant idee? Stuur die dan voor 1 september 2020 op per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op een smakelijke verrassing!