Team

Het formaat van ons team staat niet in verhouding met het formaat van onze passie! Wij zijn een relatief klein team, met onmeetbaar veel passie voor de dieren, de baasjes van de dieren en het continue willen verbeteren van de kwaliteit van onze diergeneeskundige zorg.
Wij stellen onszelf graag even aan u voor. 

 

Ruud Blommaart, dierenarts

Na 21 jaar als dierenarts te hebben gewerkt heeft Ruud Blommaart in 2009 onze dierenkliniek geopend. Hij heeft zich tot voorjaar 2020 elke dag met passie ingezet voor allerlei soorten huisdieren. Katten, honden, konijnen en ook reptielen, vogels en andere exotische dieren. In april 2020 heeft hij besloten om te gaan ontdekken wat het leven hem nog meer te bieden heeft. Hij draagt de zorg voor uw huisdier met het volste vertrouwen over aan collega dierenartsen Loes en Suzanne.

 

 


Loes Reeders, dierenarts

 

Afgestudeerd in 2016 en werkzaam in ons team sinds: 2020.
Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Sinds twee jaar ben ik werkzaam als gezelschapsdierenarts bij Diergeneeskundig Centrum Almere. Hiervoor heb ik gewerkt in o.a. Rotterdam en Schoonhoven waar ik veel ervaring heb opgedaan over de basis diergeneeskunde, chirurgie, asiel management en knaagdieren.

 

Speciale interesses:
Omdat ik ben geboren en opgegroeid op de Nederlandse Antillen ben ik als klein meisje vroeg in aanraking gekomen met en verliefd geworden op vissen, vogels en reptielen. Deze passie is nu nog steeds duidelijk aanwezig! Het maken van mooie reizen en spannende outdoor activiteiten (kamperen, hiken) maken mij gelukkig. Verder ben ik gek op sport zoals fitness en hardlopen, maar ook op watersporten zoals scuba diving, freediving, surfen en wakeboarden. Voor pittig thai's eten mag je mij altijd wakker maken.

 

Waarom ben je dierenarts geworden? 
Ik nam vroeger elke aangereden leguaan mee naar huis en verzorgde deze tot ik hen weer kon vrij laten in het wild. Een ander mooi voorbeeld is dat ik nooit werd meegevraagd om te vissen, omdat ik elke gevangen vis weer terug de oceaan in gooide. De passie voor behoud en verbetering van dierenwelzijn is dus al op jonge leeftijd ontstaan.

 

Wat is je doel met elke patiënt?
Uiteraard wil je de beste veterinaire zorg leveren aan een ziek dier en wil je het welzijn voor elke patiënt verbeteren. Daarnaast haal ik enorm veel voldoening uit leuke samenwerking met collega's, goede communicatie met eigenaren en het kunnen ontwikkelen in diverse veterinaire richtingen zoals chirurgie, vogels, knaagdieren, reptielen en medische beeldvorming.

 

Wie zijn jouw gezinsleden?
Crazy birds Love birds! Mijn appartement in Utrecht deel ik samen met mijn twee agapornisjes, Lobi en Bobo. Thuis op Curacao, waar mijn ouders nog steeds woonachtig zijn, fladderen er diverse amazone papegaaien, valkparieten en roodvleugel ara's rond. Tevens lopen er daar twee veel te dikke honden en een gemene kat rond.

 

Wat betekenen Lobi en Bobo voor jou?
Mijn kleine gevleugelde vriendjes doen mij erg veel denken aan mijn Carribisch thuis. Daarnaast zijn het de meest functionele wekkers en vrolijkste huisgenoten die jij je kan bedenken!

 

Als je geen dierenarts zou zijn, wat zou je dan geworden zijn?
Er is nooit een andere optie geweest! Ik heb zowel gestudeerd in Antwerpen als Utrecht. Fantastische ervaring! Ik ben onwijs blij met het uitoefenen van mijn vak en haal er bijzonder veel voldoening uit! Nog veel om te leren, maar dat maakt het juist zo leuk!

 

 


 


Suzanne de Boer, dierenarts

 

Afgestudeerd in 2011 en werkzaam in ons team sinds 2020. 
 

Speciale interesses:
Konijnen en knaagdieren, echografie, chirurgie

 

Waarom ben je dierenarts geworden?
Ik wilde eigenlijk altijd al dierenarts worden! Het is een breed vak waar ik veel interesses in kwijt kan.

 

Wat is je doel met elke patiënt?
Beste zorg geven wat binnen onze en de mogelijkheden van de eigenaren ligt. Kwaliteit van leven van het dier altijd in het oog houden.

 

Wie zijn jouw gezinsleden?
Mijn man, onze dochter en onze kat Casper.

 

Wat betekenen jouw dieren voor je?
Ik kan mij niet voorstellen dat dieren geen rol in mijn leven zouden spelen

 

Als je geen dierenarts zou zijn, wat zou je dan geworden zijn?
Ik zou het echt niet weten!

 

 


 

Rosytha Bulten, paraveterinair

 

 

Afgestudeerd in 2012 en werkzaam in ons team sinds 2010.

Speciale interesses
honden/konijnen/kippen

Waarom ben je paraveterinair geworden?
Omdat ik “iets anders” wilde en altijd al gek op dieren ben geweest. Het is een dankbaar beroep! (Zowel eigenaren als dieren kunnen erg dankbaar zijn.) 

Dit kwam op mijn pad omdat ik Ruud Blommaart sprak en vroeg of hij nog een vacature vrij had. Hij vertelde me dat hij alleen gediplomeerde paraveterinairs in dienst nam en adviseerde me de opleiding paraveterinair in Barneveld te gaan volgen. Let wel; ik had tot op dat moment nog nooit van een paraveterinair gehoord...
Ik kon mijn stage bij de kliniek gaan lopen. Zo is het gekomen dat ik op 1 september 2010 begon met mijn stage terwijl mijn opleiding pas de 14e van die maand begon. In maart 2011 kwam ik officieel in dienst van de praktijk.


Wat is je doel met elke patiënt?

Om ze zich zo veel mogelijk op hun gemak te laten voelen ondanks het vaak minder leuke bezoek aan de dierenarts. Ik behandel de (opgenomen)dieren zoals ik mijn eigen dieren zou behandelen.  

 

Wie zijn jouw gezinsleden?
Mijn gezin bestaat uit mijn vriend Marco, mijn twee geweldige dochters Jennifer (Jennifer is al uitgevlogen😭) en Lindsey. En natuurlijk mijn allergrootste vriend Chester 🐶

 

Wat betekent Chester voor jou? 
Chester is een heel bijzonder hondje voor mij. Hij is de zoon van mijn 2 jaar geleden overleden hondje Tommie (mama is het hondje van de buurvrouw) en ik heb hem geboren zien worden. Chester en ik zijn dikke maatjes en wij zijn echt compleet verliefd op elkaar!Als je geen paraveterinair zou zijn, wat zou je dan geworden zijn?
Ik heb heel veel verschillende beroepen uitgeprobeerd en ik heb ook een opleiding pedicure gevolgd, waarschijnlijk zou ik dat geworden zijn. In ieder geval zou het een beroep zijn waarbij je veel contact hebt met mensen aangezien ik een echte babbelkous ben 😀

 

 


Eva van Dusseldorp, paraveterinair


Afgestudeerd in 2020 en werkzaam in ons team sinds 2019.
Toen ik begon met mijn opleiding liep ik hier eens binnen om wat voor mijn kat op te halen. Direct een super leuke klik met Rosytha! Al snel vonden we beide dat ik hier mijn stage moest komen lopen. Dit was mei 2019. Na mijn stage mocht ik ook nog eens blijven! Inmiddels een jaar later heb ik de opleiding ook afgerond. Ik heb dus erg veel geluk gehad dat ik meteen op mijn plek terecht ben gekomen. 


Speciale interesses:
Mijn hart ligt het meeste bij de katten, zelfs de bange en boze katten zijn hartstikke welkom bij mij. Reptielen en slangen vind ik ook super interessant! 

Buiten werk liggen mijn speciale interesses bij alles wat met natuur en dieren te maken heeft. Ik ga ik mijn vrije tijd vaak de bossen in met mijn paard en ik duik ook graag. 


Waarom ben je paraveterinair geworden?
Allereerst natuurlijk vanuit een hart voor dieren, maar ik heb ook al vanaf jongs af aan een interesse voor anatomie en pathologie gehad. Het (wel of niet) functioneren van het lichaam vind ik enorm fascinerend. Goede combinatie gevonden dus!

Wat is je doel met elke patiënt?
Het is voor de meeste dieren enorm stressvol om naar de dierenarts te gaan. Mijn doel is om al het vervelende zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen voor de beestjes. Ook geef ik de dieren graag wat extra liefde na de operatie. Raken ze gestrest in de opname hokjes? Dan mogen ze gezellig bij mij op schoot achter de balie! 

Wie zijn jouw gezinsleden?
Ik woon samen met mijn grote liefde Flynn, een mooie (te dikke, oeps..) Maine Coon kruising. Ook heb ik 2 rattenslangen in een terrarium staan. 

 

Wat betekent Flynn voor jou?
Veel te veel! Ondanks dat ik maar 1 kat heb verdien ik echt de titel ''Crazy cat lady''

Als je geen paraveterinair zou zijn, wat zou je dan geworden zijn?
Geen idee! Dan had ik het vast en zeker minder naar mijn zin gehad op werk.