Hill's j/d: 10-15% korting

De juiste voeding maakt een groot verschil voor de gezondheid van ieder huisdier. Wanneer uw hond of kat last heeft van artrose (gewrichtsslijtage) kan speciale dieetvoeding de klachten verminderen. Indien de artrose wordt behandeld met pijnstillers kan met deze dieetvoeding de dosering vaak verlaagd tot zelfs gestopt worden. Zie het verschil met Hill's Prescription Diet j/d. Tijdelijk krijgt u van ons een flinke korting! Als u twee verpakkingen van 12 kg aanschaft krijgt u 10% korting. Bij de aanschaf van drie verpakkingen van 12 kg krijgt u zelfs 15% korting. Deze actie geldt voor de normale variant en voor de lichtvariant (Reduced Calorie). Daarnaast daagt Hill's u uit voor de 21-dagen test voor de hond en voor de 28-dagen test voor de kat. Meer informatie over artrose vindt u hier.

 

Hill's Prescription Diet j/d is verrijkt met hoge gehaltes glucosamine en chondroïtinesulfaat (G&C). Dit zijn de twee belangrijkste bouwstenen van het gewrichtskraakbeen. Kraakbeen wordt continu afgebroken, opgebouwd en gerepareerd; door de aanvoer van de bouwstenen te vergroten wordt de reparatie ondersteund. De complete voeding heeft enkele voordelen ten opzichte van voedingssupplementen:

# j/d™ alleen droogvoer ** als gevolg van hoge gehaltes EPA/DHA

Naast de normale Hill's Prescription Diet j/d is er een nieuwe variant: j/d Reduced Calorie. Overgewicht speelt een belangrijke rol bij artrose, aangezien het een extra belasting geeft van de gewrichten. Daarom is het belangrijk om uw hond op het juiste gewicht te houden. Hill's Prescription Diet j/d Reduced Calorie is zeer geschikt voor de hond met (aanleg voor) overgewicht. Voor de kleine hond is er een variant met kleinere brokken: j/d Mini. Zo kan ook de kleine hond profiteren van de voordelen van Hill's Prescription Diet j/d!